O nama

Širokopojasni internet - Digitalna TV - HD pozivi

Naša misija za svoj dio Sjevera

0 +
Korisnika TV
0 K
MB/dnevno
0 +
km Optike

Svakoga dana postajemo dio vašeg svijeta novih tehnologija pružajući najkvalitetnije usluge.

KTV net+

Dio tvoga virtualnog svijeta

Tvrtka KTVnet d.o.o. osnovana je 2015. godine s vizijom da postane vodeći lokalni pružatelj mrežnih usluga.Cilj nam je svjetlovodnom distribucijskom mrežom pokriti svaku kuću i stan na širem području Grada Ivanca i Grada Lepoglave te uz korištenje napredne pasivne i aktivne tehnologije pružiti besprekidne usluge pristupa Internetu, javnoj telefonskoj mreži i televizijskom sadržaju. Kompletnu izgradnju distribucijske kabelske kanalizacije i svjetlovodne distribucijske mreže samostalno financiramo.

KTVnet d.o.o., poduzeće za projektiranje, građenje i usluge u telekomunikacijskim i informatičkim sustavima, upisan je u registar trgovačkog suda u Varaždinu pod poslovnim brojem TT-15/704-2. Temeljni kapital društva iznosi 120.000,00kn i uplaćen je u cijelosti.

Svjetlovodnu distribucijsku mrežu gradimo prema P2P arhitekturi (engl. Point-To-Point). Ovakva arhitektura pruža svakom korisniku nesmetan i siguran komunikacijski kanal do aktivnog optičkog čvora za komunikacijske usluge, a isto tako i jedan komunikacijski kanal za televizijski sadržaj. Grad Ivanec i Grad Lepoglava godinama su zaostajali u kvaliteti mrežnih usluga za poslovne i privatne korisnike s obzirom na ostale gradove Europske unije. Cilje nam je podići kvalitetu svih komunikacijskih usluga koje nudimo i otići korak ispred nekih od najrazvijenijih gradova EU. Neke od odlika usluga koje su trenutno u produkciji su velike brzine interneta (do 500 Mbps u oba smjera, download i upload) niska latencija komunikacije (PING) koji je manji od 5 ms i besprekidna usluga (vrijeme prekida od posljednje 2 godine je manje od 20 minuta).

Neograničen promet

Osim što možeš uživati u velikoj brzini također možeš uživati i u neograničenom prometu i koliko ćeš danas potrošiti.

Kabelska Televizija

Televizijski kanali birani su po principu za svakog po nešto, a sve gledati možeš u HD rezoluciji.

Telefon

Ponekad o kvaliteti poziva moguće je razmišljati jeli to telefon ili računalo jer HD kvaliteta zvuka zna prevariti.